3-جمهوری اسلامی لویزوانا

3-جمهوری اسلامی لویزوانا

سازمان ملل متحد، از جمله سازمان های بین المللی است، که اهداف خود را از دست داده، و باید منحل شود
3-جمهوری اسلامی لویزوانا

3-جمهوری اسلامی لویزوانا

سازمان ملل متحد، از جمله سازمان های بین المللی است، که اهداف خود را از دست داده، و باید منحل شود

این بار دبیر کل جدید سازمان ملل باید از ایران باشد

      بعد از دو دوره ۵ ساله به عنوان دبیر کل سازمان ملل متحد، بان کی مون ۸ ماه دیگر با این دفتر خداحافظی خواهد کرد. و از حالا، تحرکات دیپلماتیک برای انتخاب دبیرکل جدید آغاز شده. فعلا هشت نفر برای ریاست سازمان ملل رقابت می کنند و: برای اولین بار از نامزدها خواسته شده با: حضور در رسانه ها، و نهادهای مختلف برای خود تبلیغ کنند. پیشنهاد می شود از ایران هم، در بین کاندیداها باشند، و بهترین فرد برای این کار: دکتر محمد جواد ظریف است. و ایران با با استفاده از رای بالای: گروه نم و کشورهای غیر متعهد، همه تلاش خود را بکند تا در سازمان ملل، رای لازم را هم کسب کند . چرا که در گذشته های دور، فقط ایران تعیین کننده روابط بین الملل بوده و: از ابتدای تاریخ مرکز تمدن جهان، و دارای حکومت های بزرگ و سر زمین وسیع می باشد. البته در برخی نقاط مانند: آتن یا یونان باستان و روم یا ایتالیای قدیم، حکومت هایی بودند ولی، مانند آذرخش فقط چندی می درخشیدند، و با غارت تخت جمشید ایران، نام خود را درتاریخ ثبت می کردند، ولی می رفتند و به تاریخ می پیوستند.

    در چین یا ژاپن هم سلسله حکومت هایی بوجود آمدند، ولی آنها هم بالاخره با غارت و کشتار ایرانیان، به رهبری چنگیز خان مغول چند روزی: بر اریکه قدرت چرخیدند ولی مانند: ابر بهاری زود رفتند و فقط نامی از آنها باقی ماند. حتی در مصر باستان یا فلسطین و فنیقیه ، تمدن هایی بروز کرد ولی اغلب از نظر: روابط بین الملل تابع کوروش و داریوش از پادشاهان ایران بودند تا اینکه در زمان صفویه و بعد از جنگ های صلیبی، حکومت عثمانی شکل گرفت و سعی داشت: قدرت را تقسیم کند. با توجه به اینکه صفویه شیعه بودند، آنها خود را اهل سنت خواندند، و بر تجزیه قلمرو اصرار کردند.       اما در هر صورت باز هم، ایران قدرت برتر بود و روابط بین المللی در اصفهان تعریف می شد، و نیازی به سازمان ملل نبود   با پیدایش نفت و ثروتمند شدن آل سعود در: قرون اخیر تعریف جدیدی از قدرت، بر اساس تئوری یهودیان شکل گرفت: یهودیان قومی سرگشته و کوچک در: بین دو قوم بزرگ اسلامی و مسیحی بودند. و برای حفظ موجودیت خود ناچار بودند تا: مسلمان و مسیحیان را به جان هم بیاندازند و: در این میان آسوده زندگی کنند. آل سعود که از یهودیان تازه مسلمان شده بودند، ابتدا بر علیه ترکان عثمانی شوریدند: مکه و مدینه را از آنان گرفته و دامنه حکومت خود را، در تمام قلمرو عثمانی بصورت فامیلی گسترش دادند. و برای این امر از مسیحیان، یعنی بازماندگان جنگ های صلیبی کمک گرفتند. و تقریبا همه فتوحات عثمانی را، بین خود و اروپاییان تقسیم کردند.

    آنها قدرت مقابله با ایران را نداشتند، ناچار از همان روش مبارزه با ترکان عثمانی استفاده کرده، و اروپائیان و در راس آن انگلیس را در مقابل ایران قرار دادند. به عنوان اولین گام سفیر انگلیس را مسلمان کردند، و مانند خود به آئین مسیحی، با پوشش اسلامی باقی ماندند. یعنی لیبرالیزم غربی با صهیونیزم شرقی، دست به یکی شدند تا همه ممالک اسلامی را نابود کنند. آنها از تخریب بقیع آغاز کردند و تا جنگ صدام علیه ایران ادامه دادند. اما قدرت انقلاب اسلامی و رهبری های آن، آنها را متوقف کرد. یکی از تاکتیک های آنان، ایجاد اتحادیه از زیر مجموعه های خود، یا گروهک سازی بود. آنها یک کشور اسلامی را به 57 کشور تقسیم، و بعد سازمان واحدی برای آنها درست کردند! یا کشور بزرگ و تاریخی واحد ایرانی را،به  200کشور کوچک تجزیه کردند، و بعد سازمان ملل را ایجاد کردند! که آنها را متحد کند.

 همه اینها با هدف تضعیف و از بین بردن: قدرت بزرگ حکومتگران ایرانی بود. و الان می بینیم که از: شورای همکاری خلیج فارس گرفته تا: رهبران آمریکا و انگلیس همگی نوکران: بی جیره و مواجب آل سعود هستند، و برای تامین امنیت و بقای ان کوشش می کنند. آنها به رزمایش ایرانی ایراد می گیرند و: از داشتن موشک و سلاح ایران انتقاد می کنند، تا ایران آنها را کنار بگذارد و به سادگی: به دست آل سعود از بین برود   اما ایران زنده است و ایرانیان نمی گذارند: تاریخ پر افتخار حکومت یکتاپرست 15 هزارساله شان، به این سادگی ملعبه دست چند مزدور تشنه قدرت شود. یکی از راههای آن نفوذ در راس هرم: قدرت تشکیلاتی است که آنها سعی دارند بر: علیه ایران به کار بگیرند. لذا مسئولیت تاریخی برای دکتر ظریف است تا: با ثبت نام و انتخاب به عنوان دبیر کل بعدی، حق تاریخی ایرانیان را باز پس بگیرد.

این بار دبیر کل جدید سازمان ملل باید از ایران باشد

بعد از دو دوره 5ساله به عنوان دبیر کل سازمان ملل متحد، بان کی مون 8ماه دیگر با این دفتر خداحافظی خواهد کرد. و از حالا، تحرکات دیپلماتیک برای انتخاب دبیرکل جدید آغاز شده. فعلا هشت نفر برای ریاست سازمان ملل رقابت می کنند و برای اولین بار از نامزدها خواسته شده با حضور در رسانه ها، و نهادهای مختلف برای خود تبلیغ کنند

پیشنهاد می شود از ایران هم در بین کاندیداها باشند و بهترین فرد برای این کار دکتر محمد جواد ظریف است و ایران با با استفاده از رای بالای گروه نم و کشورهای غیر متعهد همه تلاش خود را بکند تا در سازمانی که خود وبجود آورده بتواند رای لازم را هم کسب کند


لطفا در همه گروهها و سایت ها به اشتراک بگذارید.